Мінфін Великої Британії посилить регулювання криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін Великої Британії посилить регулювання криптовалют

Фінтех і Картки
623
Влада Великої Британії має намір посилити регулювання ринку криптовалют з метою боротьби з незаконними операціями, такими як ухилення від сплати податків і відмивання грошей.
Про це повідомляє Insider.Pro з посиланням на The Telegraph.
“У нас є чіткі податкові норми для тих, хто використовує криптовалюти. Як і будь-яка нормативно-правова база, вони постійно оновлюються. Ми маємо намір зобов’язати майданчики для торгівлі цифровими валютами дотримуватися AML-законодавства та вживати заходів для протидії фінансуванню тероризму”, — заявив прес-секретар Казначейства Її Величності.
Згідно з планами Казначейства Великої Британії, нові правила змусять учасників торгівлі розкривати особистість і повідомляти про підозрілі операції. Зараз транзакції на криптовалютном ринку проходять анонімно, що робить його привабливим для злочинців, вважає регулятор.
“Ці нові форми обміну швидко поширюються, і нам потрібно переконатися, що ми не відстаємо. Це особливо важливо в частині відмивання грошей, тероризму або простого розкрадання”, — додав депутат від Лейбористської партії Джон Манн.
Очікується, що нові правила, які будуть застосовуватися у всьому Європейському союзі, набудуть чинності в кінці цього або на початку наступного року.
Нагадаємо, Міністерство фінансів Ізраїлю створить робочу групу з криптовалют для створення законодавства, яке регулюватиме криптовалюту.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас