Україну чекає "переозброєння економіки" і 7% зростання ВВП – Гройсман — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україну чекає "переозброєння економіки" і 7% зростання ВВП – Гройсман

Казна та Політика
2045
Українська економіка в 2018 році, як передбачає проект держбюджету, зросте на 3%, проте збільшення ВВП може досягти і 7%. Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі “Свободи слова”, передає “Сьогодні”.
“Я чітко переконаний, що 3% економічного зростання – це не те, чого ми можемо досягти навіть у 2018 році. І 5%, і 7% економічного зростання ми зможемо досягти”, – зазначив Гройсман.
За його словами, показники державного кошторису спрямовані на забезпечення економічної стабільності.
“Ми плануємо, що економічне зростання становитиме 3%, але ми вважаємо, що за допомогою ухвалення правильних рішень щодо розвитку економіки зможемо досягти і більшого зростання”, – заявив прем’єр-міністр.
Голова уряду уточнив, що в 2018 році плануються нові кроки щодо залучення інвестицій і забезпечення виробництва в Україні.
“У наступному році ми зробимо ще один крок у технологічному переоснащенні національної економіки і виробництва. Ми забезпечимо розстрочку податків на ввезення обладнання, яке буде використовуватися для промисловості в Україні. Нам потрібно відкривати можливості колективного залучення інвестицій у державний сектор економіки”, – підкреслив Гройсман.
Також він відзначив необхідність приватизації нестратегічних національних підприємств.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас