Журнал "Фокус" назвав Альфа-Банк Україна кращим роботодавцем року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Журнал "Фокус" назвав Альфа-Банк Україна кращим роботодавцем року

Особисті фінанси
51
Альфа-Банк Україна увійшов у рейтинг “Кращий роботодавець року” серед фінансових установ за підсумками опитування популярного видання “Фокус”.
Для проведення опитування організатори склали перелік найбільших українських компаній з різних галузей, які є лідерами та визнаними брендами у всіх ключових секторах економіки.
Двоетапне голосування визначило, хто з лідерів різних галузей є бажаним роботодавцем для більшості респондентів. Загалом, в опитуванні взяли участь близько 5 тисяч українців.
Альфа-Банк Україна, посідаючи лідерську позицію в рейтингу видання “Фокус”, у черговий раз довів статус одного з кращих роботодавців України. Люди є основною цінністю компанії, тому банк прагне надавати співробітникам не лише конкуренті умови праці, але й можливості для навчання, кар’єрного росту та розвитку.
Як відзначив “Фокус”, банк готовий розглядати кандидатів без досвіду роботи для початкових позицій. Новим співробітникам обіцяють навчання, гнучкий графік з можливістю поєднувати роботу та навчання, швидкий кар’єрний ріст.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас