Finance.ua та EasyPay розповідають, як економити гроші і час за допомогою онлайн-платежів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Finance.ua та EasyPay розповідають, як економити гроші і час за допомогою онлайн-платежів

Фінтех і Картки
327
Цього року Finance.ua регулярно пише про те, як економити, користуючись фінансовими послугами. Сьогодні за підтримки компанії EasyPay ми запускаємо спецпроект про онлайн-платежі. У серії статей ми розповімо, які послуги вигідно оплачувати карткою в інтернеті, як платити безпечно і зручно, як захиститися від шахраїв і як діяти в непередбачених ситуаціях.
Електронна система платежів EasyPay, разом з якою ми підготували ці статті, дозволяє оплачувати сотні послуг в інтернеті. Компанія працює в Україні 10 років, активно стежить за новинками у сфері фінтеху і накопичила великий досвід, яким ділиться з нашими читачами.
Перші матеріали для прочитання вже у новому розділі easypay.finance.ua.

Довідка Finance.ua

EasyPay — система прийому платежів, працює на ринку України з 2007 року. — Система EasyPay комбінує онлайн- та офлайн-інструменти оплати: готівку, картку будь-якого банку України, електронний гаманець та мобільні гроші. Компанія розвиває мережу платіжних терміналів і сайт easypay.ua.
2016 року у щорічній премії PaySpace Magazine Awards компанія отримала Gold у номінації найкращий провайдер платіжних терміналів, Silver у номінації найкращий платіжний сервіс з переказу грошей з картки на картку, Bronze у номінації найкращий сервіс онлайн-платежів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас