Amazon збирається зробити Alexa офісним працівником — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon збирається зробити Alexa офісним працівником

Технології&Авто
590
Компанія анонсувала, що розширить можливості персонального асистента. Після цього улюблений всіма домашній помічник стане доступний і на робочих місцях, пише Phys. Допомогою Alexa в організації і полегшенні робочого процесу можна буде як з особистих пристроїв, так і з загальних Amazon Echo, встановлених в офісі.
«Alexa для бізнесу зробить сьогоднішню Alexa, яку всі встигли полюбити, корисною у вирішенні робочих завдань. Асистент допоможе підвищити продуктивність і стати співробітникам більш організованими», — говорить представник Amazon Web Services. Зробити певні ділові нотатки, змінити розклад ділових зустрічей у календарі або дізнатися потрібну інформацію можна буде в будь-якому місці офісу, де встановлять розумну колонку від Amazon. Якщо справи застануть вдома, то Alexa зможе допомогти, наприклад, зі смартфона або домашньої колонки.
В Amazon вважають, що Alexa зможе зробити роботу офісів, особливо великих, більш злагодженою. Через неї можна буде обмінюватися повідомленнями, повідомляти про неполадки з тим чи іншим обладнанням або скликати відеоконференції. Їй можна сказати: «Alexa, починай зустріч» – і вона запусти обладнання для відеоконференції, подзвонить потрібним людям і виведе вас в ефір.
ШІ може здійснювати дзвінки, відправляти повідомлення і, звичайно, шукати потрібну інформацію. Alexa продовжує своє розширення і набирає все більшої популярності. У США колонки під її управлінням лідирують з великим відривом. Люди оцінили всі зручності користування нею в будинку. Тому перенесення помічника в офіс - цілком логічний крок для Amazon. Це буде вже зрозуміла і знайома всім технологія. Люди знають порядок взаємодії з нею. Тому після появи бізнес-функцій Alexa зможе швидко інтегруватися у бізнес-процеси.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас