У Лос-Анджелесі показали електричний сіті-кар REDS. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Лос-Анджелесі показали електричний сіті-кар REDS.

Технології&Авто
448
На автосалоні в Лос-Анджелесі, який сьогодні відкрився для преси, відбулася прем’єра електричного сіті-кара REDS. На жаль, його продаватимуть тільки в Китаї.
REDS зроблений китайською фінансово-промисловою групою CHTC Group і відомим дизайнером Крісом Бенглом, який раніше створював автомобілі BMW. Він трохи більший, ніж Smart Fortwo, але менший, ніж Mini. Зокрема, його довжина становить 2,97 м. При цьому REDS вищий і вужчий, ніж Smart Fortwo.
Цей мініатюрний автомобіль зроблений спеціально для поїздок по китайських мегаполісах. Що ж, судячи з його розмірів, це у нього має добре вийти. Втім, жителі інших мегаполісів навряд чи б відмовилися від такого електромобіля.
Бенгл каже, що привезений в Лос-Анджелес сіті-кар REDS – це не концепт, а вже серійна версія. Щоправда, він не сказав, коли він хоча б навіть приблизно з’явиться у продажу. Китайці хочуть уважно проаналізувати відгуки відвідувачів Лос-Анджелеського автосалону про свій автомобіль, якщо буде потрібно – внести в нього зміни, а вже потім відправити його в серійне виробництво.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас