Насіров мав повноваження на податкову розстрочку компаніям депутата Ради Онищенка, - суд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Насіров мав повноваження на податкову розстрочку компаніям депутата Ради Онищенка, - суд

Казна та Політика
574
Окружний адміністративний суд Києва встановив, що відсторонений голова Державної фіскальної служби (ДФС) Роман Насіров мав повноваження на надання податкової розстрочки компаніям депутата Верховної Ради Олександра Онищенка (позафракційний).
Про це йдеться в повідомленні прес-служби суду.
Відзначається, що Насіров звернувся в суд з позовом та просив суд встановити наявність у голови ДФС повноважень на прийняття рішень про податкову розстрочку без обмежень в сумі і в межах одного бюджетного року.
Також Насіров просив суд встановити відсутність у нього як голови ДФС повноважень на проведення аналізу фінансового стану платника податків, який звернувся з відповідною заявою.
“23 листопада Окружний адміністративний суд Києва, розглянувши цей позов, встановив, що голова ДФС, за умови надання йому для розгляду повного пакета документів, який, зокрема, містить аналітичні матеріали відповідного контролюючого органу нижчого рівня щодо фінансового стану платника податків, не мав повноважень на прийняття іншого рішення, ніж про розстрочення/відстрочення сплати податкового боргу”, – сказано в повідомленні суду.
Раніше Насіров заявив, що ДФС законно проводила податкові розстрочки підприємствам Онищенка і їх надання не завдало державі збитків.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас