Експерти назвали прогноз щодо курсу гривні на кінець року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти назвали прогноз щодо курсу гривні на кінець року

Валюта
4071
До закінчення 2017 року експерти інвестиційної компанії Concorde Capital прогнозують курс гривні по відношенню до долара в межах 28 гривень/долар.
“Рік тому ми очікували, що буде 28,5 гривень/долар. Але з початку осені бачимо, що, швидше за все, буде менше. Найбільш невизначений період – з середини грудня по кінець лютого. Коли саме буде сплеск – точно не можу сказати. Швидше за все, це кінець грудня – кінець січня”, – зазначає експерт Олександр Паращій.
Заступник директора департаменту казначейства і міжнародного бізнесу банку “Південний” Олег Ропяк припускає, що на початку грудня можливе зростання курсу, пов’язане з купівлею доларів під виплату дивідендів.
“Але, швидше за все, рух вгору не вийде за межі 27,2 гривень/долар. Далі ми можемо побачити зниження курсу в діапазон 26,6-26,8 гривень/долар. За нашими оцінками, до кінця року курс долара залишиться на рівні 26,6-26,8 гривень/долар”, – вважає Олег Ропяк. У свою чергу фінансовий аналітик Олексій Блінов прогнозує, що бюджетна активність прогнозується в грудні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас