Uber в III кварталі збільшив збиток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber в III кварталі збільшив збиток

Фондовий ринок
350
Розробник сервісу із замовлення таксі Uber Technologies Inc. у третьому кварталі збільшив збиток більш ніж на третину щодо попередніх трьох місяців, свідчать дані неаудованої звітності компанії.
Чистий збиток зріс до $1,46 млрд порівняно з $1,06 млрд, у той час як виручка скоротилася до $2,01 млрд з $1,65 млрд.
Валовий обсяг замовлень компанії, включаючи сервіс з доставки їжі, в липні-вересні становив $9,71 млрд проти $8,74 млрд у другому кварталі.
Японська телекомунікаційна SoftBank Group Corp. у вівторок представила нинішнім акціонерам Uber деталі свого плану з купівлі акцій компанії з дисконтом майже у 32%, пише The Wall Street Journal з посиланням на джерело.
SoftBank має намір придбати акції Uber за ціною $32,96 у порівнянні з $48,77, які американська компанія отримала в червні в рамках останнього раунду фінансування, повідомили виданню джерела.
У розпорядженні японської компанії також була фінансова звітність Uber, з якої стало відомо про збільшення збитку сервісу замовлення таксі в минулому кварталі.
Uber є приватною компанією, тому може не розкривати фінансову звітність повністю. В кінці серпня, наприклад, вона надала дані про розмір скоригованого збитку (без урахування податкових і відсоткових виплат) за другий квартал.
Скоригований збиток у третьому кварталі збільшився до $734 млн порівняно з $645 млн у попередні три місяці.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас