За тиждень на Coinbase відкрили 300 тисяч біткойн-гаманців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За тиждень на Coinbase відкрили 300 тисяч біткойн-гаманців

Фінтех і Картки
917
Загальна кількість акаунтів на сервісі обміну, зберігання і торгівлі криптовалютою Coinbase досягла 13,3 млн. Останні 300 тисяч користувачів прийшли на сервіс всього за один тиждень, пише CNBC. Пов’язують це насамперед з особливо швидким зростанням, яке біткойн показує останнім часом. Сьогодні вартість 1 BTC досягла $10 тис.. Великий приплив нових користувачів на Coinbase, мабуть, буде розганяти курс ще сильніше.
Coinbase – одна з найвідоміших фінтех-компаній в світі. У серпні вона стала першим криптовалютним «єдинорогом»: її капіталізація перевищила $1 млрд. На сайті компанії стверджується, що вона провела операцій в криптовалюті на $50 млрд. Для порівняння, капіталізація біткойна оцінюється в $160 млрд.
Ситуація на ринку криптовалют складається максимально вигідно для сервісу. Ще на кінець жовтня на ньому було зареєстровано 11,7 млн осіб. Зараз вже на 1,5 млн нових користувачів більше. За рік кількість користувачів збільшилася на 147%. Очевидно, що це зростання пов’язане з біткойном, що набирає популярності і вартості. Криптовалюті знадобився лише тиждень, щоб додати майже $2000 до своєї вартості. За той самий тиждень на Coinbase з’явилося 300 тисяч нових гаманців.
CNBC порівнює Coinbase з другим в світі за розмірами біржовим брокером Schwab. І хоча порівняння не зовсім коректне, завести криптогаманець або навіть почати торгувати криптою набагато простіше і швидше, ніж вийти на традиційну біржу цінних паперів — воно дозволяє визначити масштаби Coinbase. У Schwab на кінець жовтня числилися 10,6 млн активних брокерських акаунтів. Зростання за рік склало лише 5% проти 147% у Coinbase. Очевидно, що криптовалюти цікавлять масову публіку набагато більше, ніж традиційні фінансові інструменти. І це логічно: за останні два тижні біткойн зріс на 40%, тоді як S&P 500 — на 18% за весь минулий рік.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас