Нацдепозитарій обрав постачальника ПЗ для модернізації українського фондового ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацдепозитарій обрав постачальника ПЗ для модернізації українського фондового ринку

Фондовий ринок
412
Наглядова рада Національного депозитарію України (НДУ) затвердила вибір компанії, яка стане постачальником програмного забезпечення (ПЗ) для модернізації IT-платформи українського ринку цінних паперів.
Про це повідомляє прес-служба Національного депозитарію України.
Як повідомляється, постачальником стала британська Percival Software Limited, яка спеціалізується на створенні програмних рішень у сфері депозитарного обліку по всьому світу.
За словами голови НДУ Міндаугаса Бакаса, заміна старого ПЗ, яке в даний момент має обмежений функціонал, необхідна для інтеграції в європейський фінансовий простір та відповідності вимогам сучасного ринку.

Довідка Finance.ua:

  • Національний депозитарій України створений відповідно до Закону України «Про Національну депозитарну систему та особливості електронного обігу цінних паперів в Україні» для забезпечення функціонування єдиної системи депозитарного обліку.
  • Компанія Percival Software Limited займається розробкою і постачанням передових програмних рішень для центральних депозитаріїв по всьому світу.
  • Серед клієнтів останніх років: фондові біржі Ісландії, Мальти, Вірменії, країн Балтії, Співдружності Багамських Островів та ін.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас