Стало відомо, скільки маршруток у Києві працює легально — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки маршруток у Києві працює легально

Казна та Політика
585
Київська міська державна адміністрація констатує незаконність роботи 40% маршрутних таксі в столиці.
Про це йдеться в результатах аудиту ефективності оцінки функціонування в департаменті транспортної інфраструктури системи внутрішнього контролю процесу “Проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування”, текст якого мають Українські Новини.
В ході аудиту було виявлено низку суттєвих недоліків щодо організації і контролю з боку департаменту транспортної інфраструктури та неефективної роботи з боку Комунальної служби перевезень.
Зокрема, зазначено, що станом на середину листопада відсутні законні підстави на обслуговування перевізниками в режимі маршрутного таксі 40% маршрутів (67 із 166 існуючих).
З них за 11 маршрутами у зв’язку з прийняттям рішень департаменту транспортної інфраструктури про закриття даних маршрутів і 56 маршрутами (37% з 155 відкритих) у зв’язку з закінченням термінів дії договорів.
Відзначається, що в деяких випадках термін дії договорів закінчився 6-9 років тому.
В ході аудиту виявлено, що департаментом не проводиться перевірка наданої перевізниками інформації про наявність працівників, які здійснюють щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів та проводять щоденний огляд стану здоров’я водія і якості автобусів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас