«Дочка» Volvo почала будівництво заводу з випуску електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Дочка» Volvo почала будівництво заводу з випуску електромобілів

Технології&Авто
655
Бренд Polestar, що належить Volvo, головним завданням якого тепер є випуск високопродуктивних електричних автомобілів, представив минулого місяця свою першу модель Polestar 1 з гібридною силовою установкою Electric Performance Hybrid і оголосив про вихід декількох нових моделей повністю електричних автомобілів
Минулого тижня «дочка» Volvo приступила до будівництва в Китаї нового заводу, на якому будуть випускатися ці електромобілі, повідомляє “3Dnews”.
Компанія провела церемонію закладки першого бетонного блоку у фундамент об’єкта під назвою «Polestar Production Centre» (виробничий центр Polestar) в Ченду.
Вірогідно, компанія планує діяти швидко і закінчити будівництво до середини наступного року, що, як визнала сама Polestar, є «вкрай стислим» графіком. Однак перший автомобіль, який планують збирати тут – Polestar 1 – буде випускатися в невеликих обсягах, близько 500 одиниць на тиждень, що повинно полегшити завдання підготовки заводу до початку виробництва.
«Після успішного запуску нового бренду Polestar в жовтні будівництво нового центру Polestar Production Centre стане наступним кроком до втілення наших планів у життя. Ми будуємо виробничий центр, який є відображенням нашого бренду. Об’єкт, який є сучасним, прогресивним, технічно передовим і заснованим на принципах екологічної відповідальності. „Polestar Production Centre» стане втіленням бренду Polestar», – заявив гендиректор Polestar Томас Інгенлат.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас