Ощадбанк домігся визнання поруки Березкіна та Давидова за заборгованістю ПрАТ «Креатив» на суму 200 млн. дол. США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк домігся визнання поруки Березкіна та Давидова за заборгованістю ПрАТ «Креатив» на суму 200 млн. дол. США

Особисті фінанси
41
20 листопада 2017 року ухвалою апеляційного суду Кіровоградської області було залишено без змін рішення Кіровського районного суду м. Кіровограда, яким на користь Ощадбанку з Березкіна М.С. та Давидова Ю.Г., що є поручителями по зобов’язаннях ПрАТ «Креатив», стягнуто заборгованість у сумі більше 180 млн. дол. США, 12 млн. євро та 117 млн. грн.
Крім того, з Давидова Ю.Г. за подання апеляційної скарги було стягнуто в держбюджет 83 млн. грн. судового збору, сплату якого раніше було відстрочено. Банк в апеляційному суді відстояв рішення суду першої інстанції, попри намагання відповідачів у будь-який спосіб уникнути відповідальності.
Незважаючи на спроби відповідачів визнати свої зобов’язання за порукою припиненими, суд першої інстанції, з яким погодився і апеляційний суд, дотримуючись законної та послідовної позиції, пристав на сторону Ощадбанку та відмовив їм у задоволенні зустрічного позову.
Після апеляційного оскарження рішення суду першої інстанції набрало законної сили та буде передано на примусове виконання.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас