Нафта торгується різноспрямовано напередодні зустрічі ОПЕК+ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта торгується різноспрямовано напередодні зустрічі ОПЕК+

Енергетика
243
Нафта в понеділок вранці торгується без єдиної динаміки, інвестори очікують зустрічі міністрів нафти і енергетики країн-учасниць угоди про скорочення нафтовидобутку (ОПЕК+) в кінці місяця; при цьому нафта марки WTI дешевшає в рамках корекції після подорожчання минулої п’ятниці, свідчать дані торгів.
Станом на 06.54 за Києвом вартість лютневих ф’ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent зросла на 0,57%, до 63,83 долара за барель, ціна січневих ф’ючерсів на нафту марки WTI опускалася на 0,44%, до 58,69 долара за барель. Вартість WTI в минулу п’ятницю вперше з 30 червня 2015 року перевищила позначку в 59 доларів за барель.
Трейдери продовжують очікувати засідання міністрів нафти і енергетики всіх 24 держав ОПЕК+, яке проходитиме 30 листопада у Відні. Напередодні цієї зустрічі, 29 листопада, відбудеться засідання міністерського комітету з моніторингу виконання домовленостей ОПЕК+ і коригування його умов.
“Напередодні зустрічі ОПЕК+ на цьому тижні нафтові трейдери очікують продовження (угоди про – ред.) скорочення видобутку”, – наводить агентство Рейтер думку аналітика Rivkin Securities Вільяма О’Лафліна (William O’Loughlin).
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас