Коломойський хоче відсторонити AlixPartners від справи націоналізації Приватбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коломойський хоче відсторонити AlixPartners від справи націоналізації Приватбанку

Фондовий ринок
753
Ігор Коломойський подав позов проти нью-йоркської глобальної консалтингової фірми AlixPartners з приводу її роботи з НБУ щодо націоналізації Приватбанку.
Про це повідомляє Reuters.
Коломойський подав позов до Високого суду Лондона 20 листопада. Це один з безлічі позовів, поданих після того, як Приватбанк був узятий під контроль держави.
“Я глибоко розчарований тим, що мої раніше довірені радники AlixPartners … вирішили діяти проти моїх інтересів, і я був змушений прийняти юридичні заходи для захисту своєї позиції”, – сказав Коломойський через представника.
За словами Коломойського, до того як AlixPartners розпочала роботу на НБУ, вона отримувала конфіденційну для нього інформацію, поки працювала в своїй колишній юридичній групі по непов’язаній справі.
В окремій заяві по електронній пошті консультант Gabara Strategies від імені адвокатів Коломойського сказав, що робота AlixPartners для Приватбанку і НБУ “явно ворожа до пана Коломойського як колишнього акціонера Приватбанку”.
“В результаті він подав позов до Високого суду Лондона, щоб спробувати захистити конфіденційну інформацію, отриману AlixPartners”, – йдеться в заяві.
Відзначається, що Коломойський шукає способи заборонити AlixPartners роботу з НБУ або Приватбанком, а також припинити їх контракти з третіми особами у справі Приватбанку.
AlixPartners від коментарів відмовилися. НБУ коментарів також не надав.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас