День фінансів, 24 листопада: нові правила видачі першого посвідчення водія та шахрайські схеми при влаштуванні на роботу в ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 24 листопада: нові правила видачі першого посвідчення водія та шахрайські схеми при влаштуванні на роботу в ЄС

599
У “чорну” п’ятницю, 24 листопада, поки всі жителі планети активно скуповують товари зі знижками, в наших широтах справи йдуть спокійно. Лише кілька новин можуть істотно вплинути на життя українців:
Кабмін встановив нові правила видачі першого посвідчення водіям-початківцям. Тимчасові водійські права будуть дійсні протягом двох років, а обміняти їх на постійні можна буде лише при вчиненні не більше ніж 2 адміністративних порушень.
У Мінфіні розповіли про ситуацію, що очікується на валютному ринку до кінця року. За словами заступника міністра профільного відомства Сергія Марченка, на ринку валют очікується невелика волатильність, оскільки до кінця року у розпорядників бюджетних коштів традиційно накопичуються залишки, розподіл яких чинить свій вплив на валютний ринок. Але, як запевняє Марченко, ситуація контрольована.
Стало відомо про деякі схеми шахрайства при влаштуванні на роботу в ЄС. З’ясувалося, що найчастіше українці обпікаються на оформленні фейкових документів і контрактів, а також схемах з нелегальною роботою через відкриття віз до Польщі. Тут можна ознайомитися з інформацією, на яку варто в першу чергу звертати увагу при влаштуванні на роботу за кордоном.
У НБУ розповіли, як Україна “завалює” продуктами інші ринки. Член правління Нацбанку Дмитро Сологуб похвалився, що українська м’ясо-молочна продукція нарешті почала відповідати стандартам ЄС. Також, за його словами, 60% світового ринку соняшникової олії тримає Україна.
Україна виграла тендер на постачання комплектуючих до танків Т-72 до ЄС. Як повідомила прес-служба “Укрспецекспорту”, в країнах Євросоюзу, колишніх членах “радянського блоку”, досі на озброєнні перебуває багато броньованої та авіаційної техніки радянського зразка, яка потребує модернізації і технічного обслуговування. А українська оборонна промисловість має всі необхідні розробки та компетенції для виконання таких робіт.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас