Суд заарештував рахунки компанії групи Lauffer через невиконання кредитних зобов'язань перед одним з банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд заарештував рахунки компанії групи Lauffer через невиконання кредитних зобов'язань перед одним з банків

Фондовий ринок
324
Господарський суд Дніпропетровської області ухвалив накласти арешт на грошові кошти компанії групи Lauffer – ТОВ “Компанія “Хлібінвест” (Київ), що знаходяться на будь-яких банківських рахунках.
Як повідомляється в прес-релізі банку ПУМБ (Київ), відповідне рішення суд ухвалив 12 жовтня 2017 року в забезпечення позову банку через невиконання компанією зобов’язань за кредитним договором.
На виконання зазначеної постанови відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби відкрив виконавче провадження, на рахунки підприємства накладено арешт.
ПУМБ діє в рамках чинного законодавства. Власник і керівництво компанії ТОВ “Компанія “Хлібінвест”, вдаючись до маніпуляцій, намагається звинуватити банк в тому, що працівники не можуть отримати зарплату, хоча проблема з виплатами зарплати має системний характер на всіх підприємствах групи Laufer. Ми вважаємо, що дії власника підприємства, який намагається уникнути відповідальності, вдаючись до шахрайських дій і маніпуляцій, неприпустимі”, – цитується в прес-релізі заступник голови правління ПУМБ Костянтин Школяренко.

Довідка Finance.ua

  • Lauffer – одна з найбільших українських бізнес-груп в сфері переробки сільськогосподарської продукції та виробництва продуктів харчування. Працює в Україні 14 років і включає близько 100 підприємств, які спеціалізуються на виготовленні борошна, хлібобулочних виробів, масложирової, консервної продукції та ін.
  • Засновником і власником групи є Олександр Лещинський.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас