Тимчасова недоступність сервісів Ідея Банку у зв'язку з проведенням технологічних робіт! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимчасова недоступність сервісів Ідея Банку у зв'язку з проведенням технологічних робіт!

Фінтех і Картки
39
Прагнучи до надання послуг своїм клієнтам на рівні, що відповідає європейським стандартам якості обслуговування, Банк постійно працює над вдосконаленням, модернізацією та впровадженням нових продуктів і сервісів.
Інформуємо Вас про те, що у період з 13 год. 24.11.2017 року по 14 год. 27.11.2017 року, для покращення умов обслуговування клієнтів і розширення можливостей при використанні систем дистанційного обслуговування, Банком будуть проводитись технологічні роботи з системами Банку.
У зазначений вище період у мережі відділень ПАТ “Ідея Банк” буде тимчасово обмежено виконання операцій Клієнтів (фізичних та юридичних осіб).
Також, звертаємо Вашу увагу, що в даний період не буде доступу до системи дистанційного обслуговування інтернет-банкінг.
Банкомати працюватимуть у звичному режимі, відповідно Ви маєте можливість користуватись картками Банку в межах залишку на рахунку.
Оплату по готівкових кредитах та по кредитних картках Ви можете здійснити за допомогою:
  • P2P переказів з інших банків на картки Ідея Банк;
  • Через каси інших банків.
Приносимо вибачення за тимчасові незручності.
При виникненні додаткових запитань, в т.ч. щодо режиму зарахування коштів при оплаті кредитів через сервіси описані вище, Ви зможете отримати інформацію у працівників відділень або за телефоном гарячої лінії 0 800 50 20 30
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас