У Китаї представили перший додаток для боротьби з бідністю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї представили перший додаток для боротьби з бідністю

Технології&Авто
1075
У програмі вже опубліковано понад 400 статей і відео з конкретними прикладами успішних проектів з виведення цілих груп населення з-за межі бідності, пише China Daily.
За останні 30 років кількість бідних людей в Китаї скоротилася на 70% від загальної кількості бідних у всьому світі. Уряд країни поставив за мету викорінити бідність до 2020 року, і новий додаток, презентований People’s Daily, має допомогти в цьому.
Додаток призначений для того, щоб обмінюватися знаннями про ефективні способи розв’язання проблеми бідності населення. У ньому вже опубліковано понад 400 статей і відео з конкретними прикладами успішних проектів з виведення цілих груп населення з-за межі бідності. Крім того, там зібрані надихаючі історії успіху тих, хто вирвався зі злиднів. На думку творців програми, це допоможе людям, які долають серйозні життєві труднощі, не опустити руки і не кинути шлях на фінішній прямій.
Мабуть, дослідники Китайської академії соціальних наук впевнені, що навіть у найбідніших людей в Китаї є смартфони, з яких вони будуть читати всі ці захоплюючі історії. «Цей досвід допоможе не лише подолати бідність в нашій країні, але і послужить прикладом іншим державам», — заявив директор Інституту розвитку сільської місцевості Лі Госянь.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас