BMW відкликає електромобілі через підвищений ризик при їх використанні низькорослими людьми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW відкликає електромобілі через підвищений ризик при їх використанні низькорослими людьми

Фондовий ринок
746
Німецький автовиробник BMW AG відкликає всі електромобілі моделі i3, продані за період з 2014 по 2018 рр.., повідомляє видання Automotive News.
Відкликання автомобілів пов’язане з тим, що використання цих машин людьми невисокого зростання пов’язане з підвищеними ризиками.
Проведені креш-тести показали, що в автомобілях i3 ризик отримання травми в області шиї людьми зі зростом близько 5 футів (152 см) і вагою близько 110 фунтів (близько 50 кг) у разі, якщо вони не пристебнуті ременем безпеки, дещо збільшується, повідомило видання.
З 30,542 тис. автомобілів i3, проданих BMW за ці роки, 29,383 тис. припали на частку США.
Ще один автовиробник – Fiat Chrysler Automobiles (FCA) – напередодні повідомив про відкликання близько 8 тис. автомобілів останньої моделі позашляховика Jeep для усунення несправності подушок безпеки, які можуть представляти загрозу для пасажирів, що сидять на передньому сидінні поруч з водієм.
Відкликання стосується автомобілів моделі Jeep Compass 2018 року, випущених в період з початку вересня по 19 листопада поточного року, з яких 7 тис. були продані в США.
Ці автомобілі випускаються на підприємстві в мексиканському місті Толука, повідомляє MarketWatch.
FCA заявила, що компанії не відомі випадки інцидентів, пов’язаних з несправністю подушок безпеки, однак закликав власників автомобілів відмовитися від розміщення пасажирів на передньому сидінні, поки проблема не буде усунена.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас