Skype зник з усіх магазинів додатків Китаю, включаючи App Store — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skype зник з усіх магазинів додатків Китаю, включаючи App Store

Фондовий ринок
2956
Додаток Skype ще працює в Китаї, але вже майже місяць недоступний для скачування в магазинах додатків. Microsoft обіцяє з усім розібратися, але спершу доведеться виконати низку вимог китайських регуляторів.
Додаток Skype видалено з магазину додатків у Китаї, повідомила The New York Times з посиланням на інформацію з Microsoft, яка володіє цим сервісом. Крім магазину додатків Microsoft, Skype також відсутня в кількох інших онлайн-магазинах додатків на території Китаю, включаючи Apple App Store.
Судячи з численних скарг китайських користувачів Skype на різних форумах, які більше не можуть внести оплату за Skype, в тому числі, через сервіс Apple. Збої почалися приблизно в кінці жовтня.
«Ми були проінформовані Міністерством громадської безпеки про те, що деякі VoIP-додатки не відповідають місцевому законодавству. Ось чому ці програми були видалені з магазину додатків у Китаї, – повідомила прес-секретар Apple у відповідь на запит The New York Times по електронній пошті про причини зникнення Skype. – Ці програми доступні на всіх інших ринках, де вони ведуть бізнес».
Представник Microsoft у відповідь на запит The New York Times заявив, що Skype «видалений тимчасово» з магазину Apple, і що компанія має намір відновити додаток «якомога швидше».
За матеріалами:
cnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас