Dragon Capital і Concorde Capital допоможуть "Укрзалізниці" у спілкуванні з кредиторами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dragon Capital і Concorde Capital допоможуть "Укрзалізниці" у спілкуванні з кредиторами

19
“Укрзалізниця” залучила інвесткомпанії Dragon Capital і Concorde Capital для організації комунікації з інвесторами.
Про це йдеться в повідомленні “Укрзалізниці”.
Як повідомляється, “Укрзалізниця” та інвестиційна компанія Concorde Capital планують провести 23 листопада чергову зустріч в колі професійних фінансових аналітиків і експертів ринку в режимі круглого столу.
На круглому столі менеджмент “Укрзалізниці” надасть оновлену інформацію про фінансово-господарську діяльність та фінансові показники діяльності за підсумками дев’яти місяців 2017 року.
Повідомляється, що цикл інформаційних зустрічей було розпочато 20 листопада телефонною конференцією в.о. голови правління ПАТ “Укрзалізниця” Євгена Кравцова і фінансового директора Андрія Рязанцева з міжнародними інвесторами, серед яких багато кредиторів товариства.
Даний конференц-дзвінок був проведений спільно з інвестиційною компанією Dragon Capital.
Dragon Capital – одна з найбільших груп компаній, які працюють в сфері прямих інвестицій і фінансових послуг і надають повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.
Concorde Capital — інвестиційна компанія, надає інвестиційно-банківські, брокерські послуги, послуги з управління активами в Україні. Компанія створена у 2004 році. Засновник, власник і генеральний директор – Ігор Мазепа.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас