Стало відомо, хто буде займатись стратегічним розвитком України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, хто буде займатись стратегічним розвитком України

Казна та Політика
928
Кабінет міністрів створив раду з питань стратегічного розвитку на чолі з прем’єр-міністром Гройсманом, до складу якої також увійшли колишні голови українського уряду.
Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду.
Прем’єр зачитав дане рішення серед прийнятих урядом на засіданні без обговорення.
Згідно з проектом рішення, заступником голови ради призначено першого віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва.
До складу ради також увійшли: віце-прем’єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.
Крім того, членами ради стали віце-прем’єр-міністри, міністр Кабміну Олександр Саєнко, особи з числа колишніх прем’єрів і представник секретаріату Кабміну в якості секретаря.
Рада є тимчасовим допоміжним органом уряду, який створено для розгляду та вивчення проблемних питань, пов’язаних із здійсненням внутрішньої і зовнішньої політики держави, виконанням загальнодержавних програм економічного і соціального розвитку, забезпеченням обороноздатності і національної безпеки, веденням зовнішньоекономічної діяльності.
Організаційне та матеріально-технічне забезпечення діяльності ради здійснює секретаріат уряду.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас