Картки китайської платіжної системи UnionPay вперше випустять в Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Картки китайської платіжної системи UnionPay вперше випустять в Європі

Фінтех і Картки
374
Міжнародний підрозділ оператора китайської платіжної системи UnionPay оголосив про початок стратегічної співпраці з Banco Comercial Portugues (BCP).
Таким чином, португальський банк стане першим в Європі фінінститутом, який буде випускати картки UnionPay, повідомляє агентство “Сіньхуа”.
Платіжна система UnionPay підтримується в 160 країнах, а її картки випускаються в більш ніж 40 країнах, повідомив віце-президент UnionPay International Ван Лісінь.
“В даний час картки випускаються в основному в країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону. Але ми докладаємо зусиль до локалізації карток і в Європі. Крім BCP, ми також працюємо з фінансовими організаціями в Німеччині і Франції”, – сказав він.
BCP працює в таких країнах, як Португалія, Польща, Швейцарія, Мозамбік і Ангола. У 2016 році компанія Fosun, що базується в Шанхаї, стала найбільшим утримувачем акцій BCP після купівлі 16,7-процентної частки. Фінансовий підрозділ Fosun раніше заявляв, що буде надавати допомогу китайським компаніям у розвитку платіжних, інвестиційних і кредитних операцій у співробітництві із зарубіжними партнерами.
Китай – найбільший торговий партнер Португалії в Азії. Крім того, в Португалії зростає обсяг китайських інвестицій і кількість китайців, які проживають там.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас