«ЮНЕКС БАНК» розпочав видачу індивідуальних е-ліцензій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«ЮНЕКС БАНК» розпочав видачу індивідуальних е-ліцензій

Особисті фінанси
43
«ЮНЕКС БАНК» долучився до програми лібералізації валютного законодавства та розпочав видавати індивідуальні електронні ліцензії Нацбанку для інвестицій за кордон. Протягом року клієнт-фізична особа може перерахувати закордон не більше 50 тис. дол.
Скористатися е-ліцензіями, в межах встановленого ліміту, фізичні особи зможуть для здійснення трьох видів валютних операцій:
  • для інвестицій за кордон;
  • розміщення коштів на власних рахунках за межами України;
  • з метою виконання зобов’язань перед нерезидентами за договорами страхування життя.
Щоб отримати е-ліцензію через «ЮНЕКС БАНК» клієнт фізична особа має бути громадянином України та мати/відкрити у банку поточні або карткові рахунки в гривні і валюті переказу.
Документи, які необхідно подати до банку (у паперовій або електронній формі):
  • заява до НБУ про видачу е-ліцензії;
  • документи, що свідчать про наявність у фізичної особи доходів у сумі, достатній для здійснення переказу коштів на підставі е-ліцензії;
  • оригінали або копії документів, що підтверджують мету здійснення переказу з України (крім випадку переказу коштів на власний рахунок).
Заява клієнта на отримання е-ліцензії з документами розглядається протягом одного дня.
«Дозвіл НБУ щодо видачі електронних валютних ліцензій має ряд переваг для усіх учасників процесу, – відзначає Ганна Довгальська, Голова Правління ПАТ «ЮНЕКС БАНК». – Для банків це можливість розширити перелік цікавих пропозицій, а клієнти зможуть легко, швидко та прозоро інвестувати кошти за кордон.
Отож, якщо ви давно розглядали варіанти: вкласти кошти у придбання нерухомості десь у Європі, розмістити гроші на рахунок чи придбати акції Tesla – зараз у вас з’явилася така можливість».
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас