У КНР представили безпілотний міський мікроавтобус (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КНР представили безпілотний міський мікроавтобус (фото)

Технології&Авто
293
Автосалон в Гуанчжоу не входить до когорти топових автомобільних виставок світу. Проте, завдяки активному розвитку місцевого автопрому, тут можна побачити багато цікавих новинок.
Однією з таких стала прем’єра компактного міського мікроавтобуса GAC iSPACE Zhaopin. Машина є безпілотником і, як неважко здогадатися, електромобілем. Новинка розроблялася з “нуля” – платформа і техніка повністю власні. Автопілот концепту базується на технології «AI in Car» («штучний інтелект в автомобілі»).
Щоб оптимізувати простір салону, GAC iSPACE Zhaopin побудували за принципом однооб’ємного компонування. Втім, салон новинки представлений наживо не був – тільки на ескізах.
У КНР представили безпілотний міський мікроавтобус (фото)
Судячи з цих ескізів, машинка отримала два ряди сидінь, а традиційні органи управління у вигляді керма і педалей не викинуті на звалище історії – схоже, китайці передбачають режим управління живою людиною.
Про силову установу концептуального електрокара китайська компанія нічого не повідомляє. Також нічого не відомо і про те, коли планується представити серійну модель за мотивами цього прототипу.
У КНР представили безпілотний міський мікроавтобус (фото)
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас