День фінансів, 20 листопада: конкурент YouTube, розмір нових штрафів, поглиблення "безвіза" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 20 листопада: конкурент YouTube, розмір нових штрафів, поглиблення "безвіза"

1169
Понеділок, 20 листопада. Поки китайці прорили найдовший в Грузії залізничний тунель, Facebook представляв конкурента YouTube, а бізнесу Tesla пророкували "життя" максимум до 2019 року, в Україні основні акценти були на наступному:
Оновлені штрафи за ігнорування правил дорожнього руху. Нові штрафи за ігнорування правил дорожнього руху. Для прикладу, за перевищення максимальної дозволеної швидкості руху доведеться викласти 3400 гривень (зараз – 510 грн). Але і це ще не все…
Нові тарифи на депозитарні послуги. Національний банк України запроваджує нову систему тарифікації депозитарних послуг та послуг з обліку та обігу депозитних сертифікатів НБУ з урахуванням ринкових реалій.
10 мільйонів на стеження за Укравтодором. Міністерство інфраструктури оголосило тендер на розробку програмного комплексу “Прозоре будівництво” та публічного порталу CoST.
Зарплата, менша ніж 3200. Підрахували, скільки українців продовжують отримувати зарплату, меншу ніж 3200 гривень. Цікаво, що частка працівників, чия офіційна зарплата перебуває у межах 3,2-4 тис. грн, становить 24,5%. Ще 24,4% українців отримують зарплату на рівні 4-6 тис. грн, а 15,6% — в межах 6-8 тис. грн.
4 тисячі камер по всій країні за півтора роки. Думаєте нереально? А ось міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, упевнений у зворотному. “4 тисячі камер, які буде встановлено по всій країні за півтора роки після ухвалення закону у Верховній Раді, сподіваюся, у грудні, призведе до зниження спочатку на 30%, потім на 50% аварійності і смертності”, – планує він.
Порошенко за поглиблення безвіза. Президент України Петро Порошенко заявив про намір поглибити лібералізацію безвізового режиму з Європейським Союзом шляхом підписання асоціації з Шенгенською зоною. Також президент прогнозує, що половина всього товарообігу України буде здійснюватися з країнами Європейського Союзу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас