Розпродаж долара відновився, незважаючи на схвалення податкової реформи в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розпродаж долара відновився, незважаючи на схвалення податкової реформи в США

Валюта
1704
Долар у п’ятницю відновив зниження по відношенню до більшості основних валют світу слідом за зниженням прибутковості US Treasuries, незважаючи на схвалення законопроекту про податкову реформу в Палаті представників Конгресу США, повідомляє CNBC.
Євро до 8:13 у п’ятницю коштував $1,1811 у порівнянні з $1,1770 на закриття торгів у Нью-Йорку за підсумками минулої сесії. У четвер долар піднявся на 0,2% до євро та єни.
Курс долара до японської нацвалюти знизився на 0,4% – до 112,58 єни, мінімуму за чотири тижні. Євро в парі з єною подешевшав на 0,1% – до 132,90 єни.
На відміну від ринку акцій облігації і валюта відреагували на новини про розслідування російського втручання в президентські вибори в США. За даними ЗМІ, в середині жовтня спецпрокурор Роберт Мюллер вперше направив порядку членам виборчого штабу Дональда Трампа із запитом документів про їхні контакти з Росією. Учасники ринку розцінили надіслання повісток як ознаку подальшого розширення слідства про “російський слід”, яке набуває все більших масштабів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас