Гройсман назвав систему держуправління однією з найбільш консервативних і закритих — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман назвав систему держуправління однією з найбільш консервативних і закритих

Казна та Політика
198
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про високий рівень тих, хто бажає працювати в системі державного управління України.
Про це він заявив сьогодні в ході міжнародної конференції “Реформа державного управління”.
“Врешті-решт у 2014 році в уряді ми напрацювали новий закон про державну службу спільно з експертним середовищем. Ми почали робити все для того, щоб цей проект закону став законом у країні, і сьогодні ми вже розуміємо, що з 1 травня 2016 року ми почали масштабний процес змін”, – заявив Гройсман. При цьому прем’єр-міністр назвав систему держуправління однією з “найбільш консервативних і закритих систем”.
“І тепер перед нами стоїть завдання – змінити саму систему управління, систему ухвалення рішень та відкрити можливості для приходу нових якісних осіб в українську владу. Ми розпочали реформу міністерств, ми почали конкурсний відбір кандидатур, і ми можемо сказати, що сьогодні є багато бажаючих працювати в державному управлінні країни”, – резюмував голова уряду. За словами Гройсмана, основне завдання реформи державної служби, розпочатої в 2014 році і масштабно введеної з травня 2016 року, – привести до влади нових людей, які здатні на зміни та сумлінне служіння державі. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України має намір скоротити більш ніж 8 тис. чиновників в ході реформи державного управління.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас