Смарт-динаміки обзаведуться функцією розпізнавання облич — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смарт-динаміки обзаведуться функцією розпізнавання облич

Технології&Авто
104
У Inventec Appliances розповіли, що «розумні» динаміки наступного покоління, цілком можливо, зможуть розпізнавати не тільки голосові команди, а й зображення.
Inventec Appliances є виробником смарт-динаміка Apple HomePod, який надійде на ринок до кінця поточного року.
Пристрій HomePod, нагадаємо, було представлено «яблучною» імперією минулого літа. Колонка наділена великим спрямованим вгору сабвуфером, а також блоком з семи високочастотних динаміків з власними підсилювачами. Новинка має масив з шести мікрофонів, які відповідають за уловлювання голосових команд при роботі з помічником Siri.
Як повідомив президент Inventec Appliances Девід Хо, учасники ринку вже почали розробку «розумних» динаміків з функцією розпізнавання облич і зображень. Схоже, Хо мав на увазі колонку HomePod другого покоління.
Наявність засобів розпізнавання облич у смарт-динаміках дозволить розширити інтерактивні можливості таких пристроїв. Можливо, домашні помічники нового типу будуть представлені вже в наступному році.
Функція розпізнавання облич Face ID реалізована у флагманському смартфоні Apple iPhone X: система дозволяє розблокувати пристрій, виконувати аутентифікацію і оплачувати покупкии т.д.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас