Італійський лоукостер запустить 5 рейсів з Італії в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італійський лоукостер запустить 5 рейсів з Італії в Україну

Фондовий ринок
1550
Італійська низькобюджетна авіакомпанія Ernest Airlines з грудня запустить регулярні рейси з Києва в італійські міста. Про це повідомила прес-служба міжнародного аеропорту “Київ” (Жуляни).
Перший політ з Італії авіакомпанії Ernest в Україну відбувся 20 жовтня цього року за маршрутом Мілан Бергамо-Львів з двома щотижневими рейсами, а з грудня місяця додається ще один рейс на тиждень. Рейси Київ-Неаполь будуть виконуватися з 9 грудня, Київ-Бергамо — з 4 грудня, Львів-Венеція та Львів-Неаполь з 8 грудня.
Вартість квитка в один бік складатиме 43-50 євро. У вартість квитка входить ручна поклажа до 10 кг. Ernest Airlines дозволяє пасажирам купувати до трьох місць багажу — 15, 20 або 25 кг кожне, від 8 євро за одне місце.
Рейси зі Львова в Неаполь здійснюватимуться три рази на тиждень по вівторках, п’ятницях і неділях, а рейси зі Львова до Венеції два рази на тиждень по п’ятницях і неділях. Відзначається, що рейси з Києва у Неаполь і Мілан (Бергамо) здійснюватимуться три рази на тиждень по середах, суботах і неділях.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас