Ринок Форекс: торгівля на новинах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринок Форекс: торгівля на новинах

Валюта
106
Учасники валютного ринку Форекс, безпосередньо зайняті у торгівлі валютними парами, умовно поділяються на тих, хто для прийняття рішень спирається на інформацію з новин і тих, хто використовує для роботи інші фактори. Але навіть представники другої групи в деякій мірі використовують новинні дані, роблячи певні коригування у власній торгівлі або виходячи з ринку, коли новини явно вказують на майбутню небезпеку.
Ринок Форекс: торгівля на новинах
Часто можна зустріти оману серед трейдерів, ніби «торгівля на новинах» — це угоди, які укладаються після публікації новинного блоку. Проте з досвідом приходить розуміння, що очікування новини – не менш значущий аспект в торгівлі, оскільки фінансові інструменти в цей період також знаходяться в русі і часто можуть витратити свій імпульс, не дочекавшись самої публікації.
Висновок з цього очевидний – грамотному трейдеру, який хоче заробити gagner de l ‘ argent en bourse, слід здійснювати операцію не після виходу новини в засобах масової інформації, а за кілька годин і навіть днів до її публікації.
Переваги торгівлі на новини
Порівняно з іншими трейдерами, які користуються різноманітними методиками, прихильники торгівлі на новинах мають наступні переваги:
  • Велика прибуток на окремих угодах.
  • Можливість повністю розпланувати свій робочий час на місяці вперед.
  • Зміна руху тренда відбувається через публікації визначених новин, що робить фундаментальний аналіз більш детальним, порівняно з технічними.
Підсумовуючи все вищесказане, слід зауважити, що порівняно з усіма популярними фундаментальними стратегіями, торгівля «на новинах» володіє цілим набором переваг. Новинним трейдерам зовсім не обов’язково витрачати час на технічний аналіз ринку, оскільки вся необхідна інформація враховується в опублікованих новинах. Також трейдер, що вибирає для роботи фундаментальний аналіз, отримує таке приємне доповнення, як можливість розпланувати свій робочий день з урахуванням економічного календаря і майбутніх подій.
Але є в торгівлі на новинах і певний мінус. В першу чергу, трейдерам доведеться миритися з тим, що точність їх розрахунків та припущень буде не дуже висока, оскільки доводиться враховувати не тільки вплив конкретної новини на рух фінансового інструменту, але ще і взаємодія опублікованій, часто суперечливої інформації, між собою.
За матеріалами:
Адмірал маркетс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас