У якій валюті тримати депозит на Форексі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У якій валюті тримати депозит на Форексі

Валюта
48
Торгова платформа MetaTrader4, зарекомендувала себе з кращого боку завдяки гнучким і численних налаштувань, високої надійності та ефективності. Але ще вона пропонує багатий вибір варіантів для відкриття депозиту на валютному ринку Форекс. Тут ви зможете підібрати для себе надійного брокера, що влаштовує за всіма напрямами і умов роботи, а також необхідний набір інструментів, в якому доведеться тримати власні інвестиції.
У якій валюті тримати депозит на Форексі
Саме інструмент, з яким ви будете працювати, і визначає подальшу прибуток і ефективність торгівлі. Адже не обов’язково це має бути американський долар. Цілком можливо, що ви виберете іншу, менш популярну валюту або почнете торгувати, наприклад, металами. Але в будь-якому випадку вам доведеться зіткнутися з волатильністю, при якій інструменти зростають і падають в ціні, надаючи тим самим можливість гравцеві заробляти на динамічному русі.
Значення обраної валюти на ринку Форекс
Якщо ви відносите себе до числа трейдерів, які потрапили на валютний ринок Форекс на довгий час і стрімко рухаються до успіху, варто знати і про такий важливий фактор, як вага депозиту в інших валютах в конкретний період часу. Адже, погодьтеся, відносна вартість вашого депозиту може відрізнятися в момент введення або виведення коштів, переведення з одного активу в інший. При цьому цифрова сума коштів на балансі буде залишатися без змін.
На які нюанси при виборі валюти звернути увагу
Питань, особливо для початківців трейдерів, тут з’являється безліч. Стає незрозуміло, в якій валюті реєструвати рахунок, який час зберігати гроші в цьому активі, в який час найкраще виводити кошти і коли робити конвертацію.
Не дивуйтеся, але для різних трейдерів відповіді також будуть різними. В першу чергу все залежить від поставлених цілей. Наприклад, якщо ви виводите з рахунку кошти для особистого використання, має сенс їх конвертувати в національну валюту. Аналогічна ситуація спостерігається і при відкритті додаткового депозиту. Але якщо ви працюєте на торговій платформі metatrader 4, з доларами або євро, виводити кошти краще в найближчі історичні максимуми цих валют. У свою чергу, поповнювати депозит краще за мінімальною ціною, щоб в подальшому отримати вигоду від її росту.
Але що робити, якщо валюта встановилася між мінімумом і максимумом, а торгувати хочеться негайно? Досвідчені гравці радять відкривати відразу кілька рахунків, один з яких буде основною для вас валюті, а інший – у національній. Так ви зможете тримати один рахунок як хедж-позиції, а основний час приділяти роботі з іншим. Особливо актуальний такий варіант, якщо ваш брокер нараховує відсоток на залишок вільних коштів на депозиті, що дозволяє завжди тримати гроші в роботі, нехай і пасивного.
Є й інший варіант – довірте кошти досвідченим трейдерам, тільки враховуйте курс на час виведення коштів, який повинен виявитися вище, ніж при купівлі валюти. Як бачите, валюта, вибрана для роботи на фінансовому ринку Форекс, має дуже важливе значення, але і ви повинні приймати всілякі зусилля для того, щоб використовувати всі переваги і недоліки грошової одиниці і положення в поточний момент часу її котирувань.
За матеріалами:
Адмірал маркетс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас