Суд конфіскував нафтопродукти Курченка на 800 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд конфіскував нафтопродукти Курченка на 800 млн гривень

Енергетика
209
Київський районний суд Одеси в рамках розслідування схем бізнесмена Сергія Курченка конфіскував нафтопродукти на суму понад 800 млн гривень. Про це в Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.
Повідомляється, що в Одеській області конфіскували близько 100 тис. тонн нафтопродуктів в рамках розслідування “злочинної схеми Курченка”.
“Зазначене паливо надійшло на територію України для реалізації злочинною організацією під керівництвом Курченка без сплати митних платежів. Загальна вартість конфіскованого за рішенням Київського районного суду Одеси палива становить понад 800 млн гривень”, – зазначила Сарган.
За її словами, через те, що в ході розслідування суд дозволив реалізацію арештованого палива, в даному випадку застосована спеціальна конфіскація за всіма цими нафтопродуктами або коштами, отриманими від їх реалізації, в тому числі відсотків.
Частина конфіскованого палива знаходиться на нафтобазах. “Крім того, від реалізації частини нафтопродуктів у бюджет у вигляді податків вже виплачено понад 300 млн гривень, на рахунках банківських установ знаходиться понад 100 млн гривень, на які нараховані понад 13 млн гривень відсотків тощо”, – додала Сарган.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас