Засновник eBay виділить $1 млн на проекти в Україні та Польщі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Засновник eBay виділить $1 млн на проекти в Україні та Польщі

Фондовий ринок
625
Omidyar Network, філантропічна інвестиційна фірма засновника eBay П’єра Омідьяра, оголосила про виділення понад $1 млн на фінансування ініціатив в Україні та Польщі з розвитку суспільно орієнтованих технологій (civic tech) і підприємницької екосистеми та інші проекти civic tech в Центральній і Східній Європі (ЦСЄ).
Як йдеться в повідомленні Omidyar Network в понеділок, грант в розмірі $0,48 млн виділено українській недержавній організації (НДО) SocialBoost для оновлення 1991 Civic Tech Center – створеного цією НДО першого в регіоні ЦСЄ хабу civic tech.
Передбачається, що розташований в центрі Києва оновлений 1991 Civic Tech Center почне повноцінно працювати в грудні цього року і буде функціонувати як заснований на членстві коворкінговий простір з низкою акселераторів і програм менторської підтримки в сфері civic tech.
“Для розвитку нашої організації дуже важливо, щоб такий добре відомий і впливовий міжнародний інвестор, як Omidyar Network, підтримував нашу діяльність”, – наводиться в повідомленні коментар глави ради директорів SocialBoost Дениса Гурського.
“Відкриття 1991 Civic Tech Center поряд з роботою інших організацій, які ми підтримуємо, таких як ePanstwo Foundation і Seedstars World, створить більше можливостей для співпраці і дозволить новій хвилі талановитих підприємців і технарів рости і просувати екосистему civic tech в ЦСЄ”, – зазначила відповідальна за регіон Omidyar Network Олена Бойцун.
Крім того Omidyar Network стала національним спонсором глобального конкурсу з підтримки стартапів більш ніж з 60 ринків, що розвиваються, Seedstars World, що передбачає підтримку регіонального саміту Seedstars World ЦСЄ в Києві 7 грудня цього року.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас