Поліція перевіряє інформацію про "мінування" аеропортів ще в 5 містах України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліція перевіряє інформацію про "мінування" аеропортів ще в 5 містах України

Кримінал
264
Поліція перевіряє інформацію про “мінування” аеропортів у Чернівцях, Ужгороді, Івано-Франківську, Харкові та Рівному. Про це повідомляють облуправління поліції і місцеві ресурси.
Так, видання “Платинова Буковина”, повідомляє, що поруч з аеропортом у Чернівцях правоохоронці шукають вибухівку.
Як зазначається, невідомі подзвонили в поліцію з повідомленням про те, що недалеко від аеропорту стоїть автомобіль з вибухівкою. Крім того, поліція Закарпатської області перевіряла інформацію про “замінування” аеропорту в Ужгороді. Разом з тим, інформація не підтвердилася.
Також, за повідомлення видання Galka.if.ru, невідомий подзвонив в “Міжнародний аеропорт Івано-Франківськ” та повідомив про те, що він замінований. Працівників аеропорту евакуювали, на місці події працюють правоохоронці.
Як повідомляє поліція Харківської області, правоохоронці отримали повідомлення про “замінування” харківського аеропорту о 12:00.
Експерти оглянули близько 20 тис. кв. метрів приміщень і прилеглої території, евакуювали 200 громадян. Ніяких вибухових речовин виявлено не було. Як повідомляє Radiotrek.rv.ua в аеропорту Рівне піротехнічна служба зараз обшукує всі автомобілі – правоохоронці шукають машину з вибухівкою. Нагадаємо, раніше повідомлялося про “мінування” аеропортів в Одесі, Запоріжжі, Дніпрі, Херсоні та Вінниці.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас