З 2024 року Opel випускатиме лише електрокари та гібриди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 2024 року Opel випускатиме лише електрокари та гібриди

Фондовий ринок
1118
Opel стане електричним брендом до 2024 року. Такі наміри з’явилися відразу після продажу марки французькій компанії PSA Group. З новими моделями автовиробник буде менше залежати від колишнього господаря GM, пише Electreck.
Поки що Opel продає тільки одну електричну модель Ampera E. Фактично це Chevy Bolt EV, який продається під іншим брендом. Але проблема Opel не в тому, що модель тільки одна, а в тому, що її просто не вистачило на всіх охочих. Компанія не змогла заробити на великому попиті на Ampera E в Європі, тому що GM обмежила експорт Bolt EV. В результаті спочатку збільшилися ціни, а потім автомобілі взагалі зникли.
Щоб надалі не втрачати прибутку, компанія пообіцяла до 2020 року розширити модельний ряд електромобілів до 4 автомобілів. Повний перехід марки на електрику заплановано на 2024 рік. Нові електромобілі будуть розроблятися із застосуванням власних технологій PSA Group, заявив новий CEO Opel Міхаель Лошеллер.
«Маючи повний доступ до технологій PSA, Opel стане європейським лідером з мінімізації викидів CO2. До 2024 року всі європейські пасажирські автомобілі будуть електрифіковані. Ми запропонуємо екологічні батареї і електродвигуни. До 2020 року Opel буде мати чотири електрифіковані моделі на ринку, включаючи повністю електричну Corsa. Електрифікація має для нас першорядне значення», — сказав Лошеллер.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас