Онищенко – НАБУ: Якщо це мої гроші, дарую державі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Онищенко – НАБУ: Якщо це мої гроші, дарую державі

Казна та Політика
1046
Народний депутат-втікач Олександр Онищенко каже, що згоден розлучитися з заарештованими засобами компанії Quickpace Limited, якщо НАБУ доведе, що гроші належать йому.
Про це він сказав в коментарі “Українській правді” 9 листопада.
“Якщо це мої гроші, то я їх дарую державі і НАБУ без рішення суду. І нехай опублікують документи, що вони мої”, – заявив він.
У свою чергу співрозмовник УП в Національному антикорупційному бюро наподібні слова Онищенка відреагував з іронією: “Він – дуже щедра людина”.
Як повідомлялося, 8 листопада в НАБУ заявили, що заарештовані в “Ощадбанку” гроші, які належали компанії Quickpace Limited, пов’язаної з нардепом Олександром Онищенком, зникли.
Через це бюро зареєструвало кримінальне провадження.
Пізніше заступник генпрокурора Євген Єнін спростував зникнення 156,8 мільйонів доларів з арештованих рахунків компанії Quickpace Limited.
“Гроші є. Зазначені кошти “Ощадбанк” перерахував на рахунки Державної казначейської служби. Надалі Верховна Рада вирішила долю цих грошей, визначивши їх цільове використання”, – сказав він.
У НАБУ заявили, що перерахування на рахунки Держказначейства заарештованих в “Ощадбанку” коштів компанії Quickpace Limited є незаконним.
Сам Онищенко стверджує, що не має відношення до арештованих коштів компанії Quickpace Limited.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас