Планшети iPad нового покоління отримають систему Face ID і позбудуться «домашньої» кнопки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Планшети iPad нового покоління отримають систему Face ID і позбудуться «домашньої» кнопки

Технології&Авто
369
Ресурс Bloomberg повідомляє про те, що деякі особливості флагманського смартфона Apple iPhone X будуть успадковані планшетними комп’ютерами iPad наступного покоління.
Мова йде перш за все про систему Face ID, яка дозволяє розблокувати пристрій, виконувати аутентифікацію і оплачувати покупки, використовуючи в якості пароля модель обличчя. Для цього застосовується особлива камера TrueDepth з проекцією тисяч інфрачервоних точок.
За інформацією Bloomberg, технологія Face ID буде задіяна як мінімум в одній модифікації iPad, яка за розмірами буде порівнянна з нинішнім iPad Pro 10,5 дюйма.
Іншою особливістю планшета, що готується до випуску, як очікується, стане відсутність «домашньої» кнопки. Це дозволить зробити нижню рамку корпусу тоншою.
Водночас відзначається, що новий iPad навряд чи отримає дисплей на основі органічних світлодіодів (OLED). Панель саме такого типу, нагадаємо, застосовується в iPhone X.
Вихід новинки нібито відбудеться вже в наступному році. Apple, само собою, цю інформацію не підтверджує.
Зазначимо, що в минулому кварталі Apple продала 10,33 млн iPad. Це на 11% більше показника за аналогічний період 2016 року, коли було реалізовано 9,27 млн ​​планшетів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас