Vertcoin: темна конячка в світі криптовалют чи черговий shitcoin? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vertcoin: темна конячка в світі криптовалют чи черговий shitcoin?

Фінтех і Картки
2892
Сьогодні ми будемо говорити про перспективні напрями криптоконверсій, а саме тема нашої сьогоднішньої розмови криптовалюта Vertcoin (VTC). На даному етапі часу, ми спостерігаємо рекордно високі рівні зльоту Біткойна, буквально до 7600 доларів! Проте, зростання цін негативно впливає на ціни альткойнів! І ось Vertcoin став одним з небагатьох топ – 50 altcoins, який побачив позитивний рух своєї ціни в цей час! Ринкова ціна Vertcoin досягла 125 млн. доларів. Варто зазначити, що півроку тому ціна на VTC (Vertcoin) була кілька центів за монету. Але буквально недавно валютна пара VTC/USD досягла 5.55 доларів, встановивши найвищий рівень ціни за монету з моменту її створення.
Vertcoin: темна конячка в світі криптовалют чи черговий shitcoin?
За тиждень ціна VTC зросла на 69 відсотків, а за останній місяць на 431 відсоток! Очевидно одна з основних причин криється в зниженні нагороди за блок, яку планується змінити 12 грудня. В результаті цих змін, створення нових монет знизиться з існуючого рівня в 50 VTC до 25 VTC. За таких обставин, можна однозначно передбачити, що вартість VTC збільшитися! Але найімовірніше причина стрибка ціни VTC може бути посилена увага до технології VTC, яка після появи атомарних свопів, дозволяє реалізувати прямі угоди між її блокчейном і іншими сумісними мережами.
Це нова технологія, яка перебуває все ще в розробці, що дозволяє реалізувати P2P-торгівлю між різними типами цифрових валют. Дана технологія має величезне значення, оскільки здатність змінювати монети між блокчейнами відкриває новий світ можливостей. Є думка, що в історію можуть відійти традиційні біржі криптовалют (крім торгівлі з фіатними валютами), оскільки ця нова технологія може надати користувачам повний контроль над своїми коштами, якщо вони бажають обмінювати одну криптовалюту на іншу. І ось, що в зв’язку з цим, хочеться відзначити: 20 вересня поточного року, творець LTC (Лайткойна) – Чарлі Лі повідомив спільноті про успішне завершення свопу між блокчейнами Лайткойна (LTC) і Верткойна (VTC). Верткойн почав рости в ціні в кінці вересня і продемонстрував величезний інтерес до себе з боку спільноти та інвесторів. Безумовно, зростання ціни монети VTC має свій апогей і як будь-яка монета з таким стрімким злетом матиме період корекції, але, друзі, на наших очах відбувається цікава і водночас інтригуюча подія в криптосвіті і на це варто звернути увагу!
Найголовніша напевно сьогоднішня перевага Vertcoin спільно з іншими альткойнами, що він адаптований до ASIC технології і дійсно ДЕЦЕНТРАЛІЗОВАНИЙ! Команда VTC розвивається, сьогодні вона складається з 5 технічних розробників, включаючи керівника, двох експертів у сфері майнінгу і двох маркетологів. І, безумовно, їхні зусилля вже відчутні, беручи до уваги той факт, що для просування на великі біржові майданчики і потрапляння монети в лістинг необхідні значні за обсягами кошти, команда зробила успішні кроки і в майбутньому покладаючись на грамотні маркетологічні дії цього колективу, їх присутність у криптоспільноті бачиться ще більш помітною і відчутною!
Юрій Баранець
Керуючий партнер інвестиційного фонду “OTP INVEST
www.otpinvest.com
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас