Електричний тягач Tesla показався в «новому світлі» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електричний тягач Tesla показався в «новому світлі»

Технології&Авто
2317
Американська компанія Tesla опублікувала новий тизер своєї електричної вантажівки, офіційна прем’єра якої відбудеться зовсім скоро – 16 листопада в Каліфорнії.
Судячи з тизера, у цієї електричної вантажівки буде дуже сучасний зовнішній вигляд з аеродинамічною кабіною і світлодіодними фарами. Особисто ми навіть не сумнівалися, що Tesla постарається зробити його дизайн дуже красивим.
Проте нас більше цікавить електрична силова установка, якою оснащується цей комерційний автомобіль. На жаль, про неї практично нічого не відомо. Tesla стверджує, що така електрична вантажівка на одній зарядці зможе проїхати від 321 км до 482 км. Що ж, це означає, що батареї у неї будуть дуже потужними.

Спочатку Tesla планувала офіційно представити свою електричну вантажівку 26 жовтня 2017 року, але потім цю подію було перенесено на більш пізню дату – 16 листопада. Причина – проблеми з випуском електромобіля Model 3.
Зараз не тільки Tesla розробляє «зелені» вантажівки. Так, наприклад, компанія Cummins кілька тижнів тому офіційно представила електричну вантажівку Aeos, яка на одному заряджанні може проїхати близько 161 км. Завдяки додатковим батареям дальність поїздки на одній зарядці збільшується до 483 км
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас