Рада може додатково виділити на субсидії ще кілька мільярдів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада може додатково виділити на субсидії ще кілька мільярдів

Казна та Політика
275
Верховна Рада розглядатиме проект закону про внесення змін до Закону “Про Державний бюджет України на 2017 рік”, що передбачає збільшення видатків для надання пільг і житлових субсидій населенню.
Відповідне рішення підтримали 246 народних депутати під час ранкового засідання у вівторок, 7 листопада.
“Проект закону підготовлений з метою забезпечення вирішення невідкладних, в тому числі соціальних, питань, а також з метою забезпечення ефективного використання коштів державного бюджету шляхом перерозподілу бюджетних призначень в межах затвердженого загального обсягу видатків та надання кредитів на 2017 рік. Проект закону є збалансованим і передбачає перерозподіл видатків загального фонду державного бюджету шляхом збільшення витрат на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг на 7,6 млрд гривень
У Державному бюджеті України на 2017 рік передбачена субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг в сумі 61,2 млрд. гривень”, – йдеться у пояснювальній записці законопроекту.
За інформацією Державної казначейської служби України, станом на 1 вересня 2017 року в органах казначейства зареєстровані фінансові зобов’язання нарахованих пільг і субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг на суму 68,8 млрд грн, або на 7,6 млрд грн більше від річного плану. Законопроектом пропонується збільшити видатки на відповідні пільги та субсидії на 7,6 млрд грн.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас