Туреччина зацікавилася "зеленими" проектами в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туреччина зацікавилася "зеленими" проектами в Україні

Енергетика
516
Турецька компанія Solaray Renewable Energy розширює ринок та розглядає можливість впровадження проектів з виробництва «чистої» енергії в Україні.
Про це повідомляє Держенергоефективності за результатами зустрічі очільника відомства Сергія Савчука та генерального директора турецької компанії Енгіна Мумджу.
Як зазначається, крім сонячної енергетики, турецькі інвестори зацікавилися й іншими проектами: встановлення біогазових установок, біоТЕЦ тощо.
У ході переговорів керівник Держенергоефективності повідомив, що в Україні є значні ресурси, сприятлива законодавча база, а також високий попит на проекти з виробництва тепла та електроенергії з «чистих» джерел енергії.
За результатами зустрічі сторони домовилися співпрацювати. Агентство надасть компанії детальну інформацію щодо законодавчих умов та можливостей реалізації «зелених» проектів в різних регіонах країни. Також турецькі підприємці ознайомляться з потенційними проектами на Інтерактивній карті UAMAP.
Компанія Solaray Renewable Energy спеціалізується на проектах з відновлюваної енергетики, переважно сонячної. Найпотужніший партнер компанії – це німецьке підприємство Enerparc AG, яке встановило більше 1,6 ГВт сонячних станцій у країнах Європи, Азії, а також в США.
Разом із Enerparc AG турецькі підприємці звели низку сонячних станцій потужністю від 2,8 МВт до 85 МВт.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас