Успішний юрист: особисті якості й експертиза — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Успішний юрист: особисті якості й експертиза

Світ
450
Максим Лавринович: “Юрист повинен уміти аналізувати”
Юридична експертиза та супровід бізнесу в режимі 24/7 – обов’язкова умова для українського підприємництва: від малого до великого. Про те, яким повинен бути юридичний фахівець, ми запитали у Максима Лавриновича, керуючого партнера фірми Лавринович і Партнери.
Успішний юрист: особисті якості й експертиза
Мотивація
Запорука успіху будь-якого бізнесу – співробітники, які горять тим, що роблять. Незважаючи на те, що юридична професія вимагає в першу чергу точності, юрист повинен бути готовий до ненормованого робочого графіка, непередбачених ситуацій і постійного пошуку нестандартних рішень для клієнтів.
Досвід
Звісно, досвід напрацьовується роками. Але навіть його брак можна компенсувати. Юрист повинен вчитися у старших колег, переймати досвід зарубіжних компаній, прислухатися до своєї інтуїції. Вона, до речі, повинна бути розвинена дуже сильно, якщо фахівець прагне до кращого розуміння своїх клієнтів.
Рука на пульсі
Наше законодавство змінюється настільки часто, що юридичним фахівцям не залишається нічого іншого, окрім як бути напоготові. Просто знати про зміни недостатньо. Хороший юрист з часом повинен навчитися аналізувати і робити прогнози. Захист свого клієнта потрібно планувати на кілька кроків вперед і від початку передбачати різні варіанти розвитку подій.
Міжнародний досвід роботи
Спеціаліст, який працював із зарубіжними ринками, має очевидну перевагу. Йому простіше бачити більш актуальний підхід до вирішення питань, вчитися аналізувати і прогнозувати тренди. Це особливо цінно, якщо юрист працює в українській компанії, яка збирається виходити на зарубіжний ринок.
Важливо слухати і чути клієнтів, вміти робити власні прогнози. Юристи, які відчувають “справу”, мають більше шансів на її виграш.
“Лавринович і Партнери” тримається в топі юридичних фірм України більше 5 років і відзначається серед кращих міжнародними юридичними рейтингами. У 2015 році фірма відкрила Центральну юридичну клініку для надання безоплатної правової допомоги фізичним особам.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас