Apple не заперечує можливості вигорання екрану iPhone X — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple не заперечує можливості вигорання екрану iPhone X

Фондовий ринок
1045
Компанія Apple вирішила не повторювати помилок Google і одразу попередила користувачів про можливі проблеми з екраном нового iPhone X. Нагадаємо, «десятка» стала першим смартфоном купертинівців, в якому використовується OLED-дисплей замість традиційного IPS.
Як відомо, панелі на основі органічних світлодіодів мають безліч переваг, у тому числі високу контрастність, глибокий чорний колір, менше споживання енергії та інше, але є в них і недоліки. Головним є вигорання пікселів. І у Apple не заперечують, що дисплей iPhone X схильний до цієї проблеми.
«Якщо ви подивитеся на OLED-дисплей під кутом, то можете помітити невеликі зміни кольорів і відтінків. Це характерно для OLED і є нормальною поведінкою. Після довгого використання такі екрани можуть відображати невеликі візуальні зміни, наприклад, залишкове зображення або вигорання. Також подібне може статися в більш екстремальних випадках, наприклад, коли постійно відображається висококонтрасне зображення протягом тривалих періодів часу. Ми розробили дисплей Super Retina, щоб бути кращими в галузі в плані зниження ефектів вигорання OLED», — йдеться в офіційній заяві Apple.
Щоб продовжити термін служби OLED-дисплея, компанія рекомендує використовувати автояскравість, більш короткі періоди автоблокування і встановлювати останнє оновлення програмного забезпечення.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас