День фінансів, 3 листопада: перевиконання ПФ, 100 млрд інвестицій і чотири умови від МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 3 листопада: перевиконання ПФ, 100 млрд інвестицій і чотири умови від МВФ

715
П’ятниця, 3 листопада. Кінець робочого тижня ознаменувався новинами на державному рівні:
Перенаповнення Пенсійного фонду. Згідно з повідомленням, надходження від єдиного соціального внеску склали 123,4 млрд грн, що на 15,4% (або на 16,4 млрд грн) більше від фактичних показників минулого року.
Мін’юст погасив борги перед українцями. Міністерство юстиції за 3,5 року повністю погасило борги перед українськими громадянами за рішеннями Європейського суду з прав людини, більшість з яких були ухвалені в період з 2008 по 2013 роки.
В українську економіку інвестують сто мільярдів гривень. Українська економіка може отримати інвестиції від зарубіжних інвесторів, гривневий еквівалент яких складає близько 100 млрд. Правда, є умови для отримання цих грошей, про це читайте тут.
МВФ знову дасть грошей. Але при цьому бажає, щоб Україна виконала чотири умови. Однією з яких є необхідність прийняття земельної реформи.
Київська влада вирішила пробачити столичним забудовникам борги. У КМДА пропонують списати як безнадійну заборгованість забудовників по сплаті пайової участі за 2016 рік.
“Антонов” може відновити співпрацю з Росією. Росія і Україна ведуть закриті переговори про продовження льотної придатності літаків Ан-124-100 “Руслан”, які використовує російська вантажна авіакомпанія “Волга-Днєпр”. Пізніше компанія підтвердила цю інформацію, пояснивши співпрацю.
Київрада обмежить роботу хостелів. Київрада звернулася до Верховної Ради з проханням запровадити контроль над хостелами й обмежити їх розміщення в житлових будинках. Як уточнили, ситуація, що склалася на ринку послуг тимчасового проживання в Києві і інших населених пунктах України, на сьогодні виглядає загрозливою.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас