Перетворіть шопінг на задоволення разом з БТА Банк та Mastercard — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перетворіть шопінг на задоволення разом з БТА Банк та Mastercard

Фінтех і Картки
23
Розраховуйтеся преміальною карткою Mastercard ® * від БТА Банк у магазинах безмитної торгівлі Duty Free , скориставшись послугою попереднього замовлення** на сайті www .mydutyfree.net або в мобільному додатку MyDutyFree . Використовуйте промокод MCPREMIUM , що надає знижку 15 %*** на всі придбані товари у магазинах Duty Free .
**Оформлення попереднього замовлення здійснюється не пізніше ніж за годину до вильоту.
***Акція діє до 31.12.2017 року в мережі магазинів безмитної торгівлі Duty Free в міжнародних аеропортах «Київ» (02000, Україна, м. Київ, вул. Медова, 2, аеропорт « Київ » ), «Бориспіль» (08307, Україна, Київська обл., м.Бориспіль-7, аеропорт «Бориспіль», термінал Д) та «Одеса» (65054, Україна, м. Одеса, аеропорт ЦА). Під «знижкою» мається на увазі знижка 15 % від загальної суми здійсненої покупки – попередньо замовлених і додатково придбаних товарів безпосередньо у магазинах Duty Free . Знижка не діє на спеціальні пропозиції 1 та на певні товари 2.
1 Спеціальні пропозиції – це товари, які обирає магазин безмитної торгівлі Duty Free, щомісяця та на які діє спеціальна знижка магазину у розмірі до 30 %.
2 Певні товари – це товари, на які не розповсюджується знижка, а саме: будь-яка продукція від ТМ Chanel, Elizabeth Arden, Antonio Banderas; парфуми ТМ Davidoff Cool Water, Davidoff Cool Water Women, Moschino Funny, Paco Rabanne Paco, Versace Woman, Versace Jeans Blue, Versace Jeans Red.
За матеріалами:
БТА Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас