Альфа-Банк Україна і Укрсоцбанк виступлять партнерами Конференції по е-сервісам та взаємодії між бізнесом та державою E-SERVICE CONFERENCE 2017 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна і Укрсоцбанк виступлять партнерами Конференції по е-сервісам та взаємодії між бізнесом та державою E-SERVICE CONFERENCE 2017

Фінтех і Картки
35
8 листопада 2017 вперше в Україні лідери бізнесу, провідні ІТ-експерти, представники банків та державної влади зберуться разом, аби обговорити перспективи розвитку інноваційних е-сервісів для взаємодії між бізнесом і державою.
На E-SERVICE CONFERENCE учасники поділяться кращими практиками автоматизації бізнес-процесів, презентують успішні кейси, передові ІТ-рішення в е-сервісах і майбутні інновації в е-урядуванні. Організаторами події виступить E-COM – провідний провайдер електронного та юридично значущого документообігу у партнерстві з інформагентством MMedia.
Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк підтримають Конференцію як партнери. Також у панельній дискусії Конференції візьме участь Тетяна Плешкунова, віце-президент, директор по роботі з підприємствами торгівлі та сфери послуг Альфа-Банку Україна.
Більше інформації про захід, реєстрацію та його учасниках читайте тут.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас