Тамара Савощенко – в рейтингу найвпливовіших жінок України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тамара Савощенко – в рейтингу найвпливовіших жінок України

Світ
138
У жовтні 2017 року діловий журнал “Фокус” опублікував рейтинг “100 найвпливовіших жінок України”. 57-й рядок у цьому рейтингу посіла Тамара Савощенко – голова правління Укрсоцбанку.
Тамара Савощенко вже понад 20 років пов’язує свою діяльність з Укрсоцбанком, роблячи величезний внесок у його розвиток, досягнення та цілі. Але успішною Тамара Савощенко є не тільки у довіреній їй фінустанові. Будучи членом ради Незалежної асоціації банків України, Тамара Савощенко бере активну участь у роботі цього галузевого об’єднання. У числі її головних досягнень – численні ініціативи, частина з яких уже стали законами, а також ефективна взаємодія з НБУ у процесі удосконалення нормативної бази для банків.
Тамара Савощенко має надзвичайно багатий досвід у фінансовій галузі, є визнаним експертом у своїй сфері та, на думку ринку та авторитетних українських видань, однією з найуспішніших жінок України.
“Мені дуже приємно бути поміж найвпливовіших та найуспішніших жінок України. Я глибоко переконана, що якщо те, чим ти займаєшся, приносить тобі задоволення, якщо ти задоволений результатами і вважаєш, що роки та витрачені зусилля були немарними – це успіх. Але я не маю наміру зупинятися на досягнутому, у мене ще багато планів, прагнень та планок, які я хочу подолати, і багато горизонтів, які мене надихають та приваблюють,” – відзначила Тамара Савощенко, голова правління Укрсоцбанку.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас